NÉMETORSZÁG – LENGYELORSZÁG

A C csoport küzdelmei folytatódnak a ma este folyamán. A korábbi mérkőzésén hatalmas meglepetésre Észak-Írország két góllal legyőzte az esélyesebbnek tartott Ukrajnát, így ha időlegesen is de az Észak-Írek pontok tekintetében utolérték a német és lengyel válogatottat. A németek az első mérkőzésükön Ukrajnát verték meg akik a mai vereségükkel kiestek az EB-ről. A lengyel válogatott pedig nagy csatában az Észak-Íreket verte 1 góllal. A csoportot az első kört követően a németek vezették a lengyelek előtt így nagy rangadó előtt állunk, főként úgy, hogy e két együttes már a csoportkörben is megmérkőzött egymással. Eme csoportot a németek nyerték de csak nagy csatát követően. Jó mérkőzés előtt állunk.

Németország: Neuer;Hector;Hummels;Boateng;Howedes;Kroos;Khedira;Draxler;Özil;Müller;Götze

Lengyelország: Fabianski;Piszczek;Gilk;Pazdan;Jedrzejczyk;Grosicki;Maczynski;Krychowiak;Blaszcznykowski;Milik;Lewandowski

A mérkőzést a német válogatott kezdte. A 3.percben Khedira sárgult be. Az 5.percben Draxler beadását Götze fejelte a kapu fölé. A 12.percben Khedira lőtt a kapu mellé. A 16.percben Müller lövését blokkolták majd az ezt követő szögletből Kroos lőtt kapura Müller passzát követően. A 18.percben vendég szöglet következett de helyzet nem alakult ki belőle. A 21.percben Lewandowski lövését blokkolták. A 28.percben lengyel szöglet következett de helyzet nem alakult ki. A 34.percben Özil sárgult be. A 43.percben német szöglet következett de helyzet ebből sem alakult ki. A 45.percben Maczynski sárgult be. A hosszabbítás 1 perc melyben helyzet már nem alakult ki.

A második félidőt a lengyel válogatott kezdte. A 46.percben Milik fejelt nagy helyzetből  a kapu mellé. A 47.percben Götze lőtt jó helyzetből kapura de Fabianski hárítani tudott. Az 55.percben lengyel szöglet következett de helyzet ebből nem alakult ki, de Grosiczki besárgult. Az 59.percben Milik lőtt a kapu mellé 18 méterről. A 60.percben német szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. A  65.percben Kroos lőtt centikkel a keresztléc fölé. A 66.percben Götze helyére Schürrle állt be. A 67.percben Boateng sárgult be. A 69.percben Fabianski védte Özil léc alá tartó löketét. A 70.percben német szöglet következett de helyzet nem alakult ki belőle. A 71.percben Draxler helyére Gomez érkezett. A 74.percben ismét szöglet következett de helyzet nema lakult ki belőle. A 76.percben Jodlowiec állt be Maczynski helyére. A 80.percben Kapustka érkezett Blaszcznyikowski helyére a lengyeleknél. A 82.percben hazai szöglet alakult ki de helyzet ezt már nem követte. A 87.percben Peszko érkezett Grosicki helyére. A 89.percben Milik szabadrúgását blokkolták. A hosszabbítás 3 perc, a 93.percben Peszko sárgult be, ezt követően Kroos szabadrúgását Fabianski húzta le a levegőből. Ezzel ért véget a mérkőzés.

Az első játékrészben a német válogatott volt aktívabb ám a lengyelek sem voltak tétlenek néhány kisebb helyzetet ki tudtak alakítani. a gólhoz a germánok álltak közelebb de nem sikerült a kapuba találniuk. A második félidőben mindkét együttes alakított ki veszélyes helyzeteket ám végül egyikük sem tudott betalálni. a döntetlen a játék képe alapján igazságosnak tűnik.

Check Also

EURO 2020. 11. JÁTÉKNAP

Az EB 11. játéknapján a C csoport együttesei 18:00-tól játsszák le egy időpontban mérkőzésüket. Észak …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.