OLASZORSZÁG – SVÉDORSZÁG

A mai napon ismét visszatérnek a képernyő elé az E valamint a D csoport együttesei. A 15:00-kor kezdődő mérkőzésen az előző körben szenzációs győzelmet arató olasz válogatott játszik a meglepetésre döntetlent játszó svéd együttessel. Az olaszok a belgákat verték meg 2:0-ra s így léptek a csoport első helyére, míg Ibrahimovic-ék az észak-ír válogatottal 1:1-es döntetlent vívtak így a csoport második helyén találhatták magukat. A mai mérkőzés esélyese az olasz együttes ám amennyiben a svédek a helyzetkihasználáson tudnak javítani akár még a 3 pontot is bezsebelhetik. Jó mérkőzés előtt állunk.

Olaszország: Buffon,Chiellini;Bonucci;Barzagli;Florenzi;Parolo;De Rossi;Giaccherini;Candreva;Eder;Pelle

Svédország: Isaksson;Lindelof;Johansson;Granqvist;Olsson;Forsberg;Kallstrom;Ekdal;Larrson;Guidetti;Ibrahimovic

A mérkőzést a svéd válogatott kezdte. A 20.percben Eder lövését blokkolták a svédek. a 22.percben szöglet svéd szöglet következett melyet következően helyzet nem alakult ki. A 40.percben Giaccerini lőtt a kapu mellé. A 43.percben svéd szöglet következett melyből Ibrahimovic lőtt a kapu mellé. A hosszabbítás 1 perc melyben helyzet nem alakult ki.

A második félidőt az olasz válogatott kezdte. Az 50.percben olasz szöglet következett de helyzet nem alakult ki belőle. Az 51.percben szintén olasz szöglet következett majd ezt követően még egy de helyzet nem alakult ki belőle. A 60.percben Pelle helyére Zaza állt be. A 66.percben svéd szöglet alakult ki de helyzet ebből sem alakult ki. A 69.percben De Rossi sárgult be. A 74.percben olasz szöglet következett be de helyzet nem alakult ki. A 74.percben Motta érkezett De Rossi helyére. A 79.percben Forsberg helyére durmaz érkezett a svédeknél valamint Lewicki váltotta Ekdal-t. A 82.percben Parolo fejelt a keresztlécre, nagy helyzet maradt ki. A 85.percben svéd szöglet következett melyből helyzet nem alakult ki. A 86.percben Guidetti helyére Berg állt be illetve Florenzi helyére Sturaro. A 88.percben Eder lőtt a kapu jobb sarkába 1:0! A 89.percben Olsson sárgult be. a 90.percben Candreva lövését Isaksson lőtt a kapu mellé nagy helyzetből. A hosszabbítás 3 perc, a 91.percben olasz szöglet következett de helyzet nem alakult ki. A 92.percben ismét olasz szöglet következett de helyzet nem alakult ki, sőt a következőből sem. A 93.percben Buffon sárgult be időhúzásért. Ezzel ért véget a mérkőzés.

Az első félidőben az együttesek tördelték egymás játékát így az EB eddigi legrosszabb félidejét láthattuk. A második félidőben előtérbe került a játék s végre mindkét együttes igyekezett helyzeteket kialakítani azonban ebből az olasz válogatott jött ki jól. Előbb több helyzetet alakítottak ki az olaszok majd Eder révén a győzelmet jelentő találatot is belőtték. A mérkőzés vége igazi izgalmakat hozott melyből megint az olasz válogatott jött ki jobban.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.