OLASZORSZÁG – ÍRORSZÁG

Az Európa Bajnokságon utoljára az E csoportban derül ki ki jut tovább illetve ki esik ki valamint a legjobb 16 közt kiderül ki-kivel kerül össze az egyenes kieséses szakaszban. A csoportot 6 Ponttal Olaszország vezeti s nyerte meg minden eredménytől független ott van a 16 közt. Az olaszok elő összecsapásukon a belga válogatottat verték meg 2:0-ra majd ezt követően Svédországot 1:0-ra. Mai ellenfelük Írország akik az első összecsapásukon 1:1-es döntetlent játszottak a Svédekkel majd ezt követően Belgiumtól kaptak ki 3:0-ra. Jelenleg a csoport  harmadik helyén állnak megelőzve a Svédeket. Amennyiben ma Írország nyer úgy még továbbjut ha amennyiben döntetlent játszik vagy kikap búcsúzik az EB-től. Érdekes összecsapás következeik.

Olaszország: Sirigu;Ogbonna;Bonucci,Barzagli;Bernardeschi;Sturaro;Motta;Florenzi;De Sciglio;Immobile;Zaza

Írország: Randolph;Coleman;Duffy;Keogh;Ward;Brady;McCarthy;McClean;Hendrick;Murphy;Long

A mérkőzést az olasz válogatott kezdte. A 8.percben hazai szabadrúgás követkeuett de helyzet nem alakult ki belőle, ezt újabb sarokrúgás követte melyet követően a labda elkerülte az írek kapuját. A 21.percben vendég szabadrúgás következett melyet követően Sirigu védte Murphy fejesét így újabb sarokrúgás következett de helyzet nem alakult ki belőle. A 28.percben hazai szöglet következett de helyzet ebből sem alakult ki. A 30.percben vendég szöglet következett melyet rögtön még egy követett s ebből Daffy fejelt a léc fölé. A 37.percben vendég szöglet következett de Ward a kapu mellé fejelt. A 39.percben Long sárgult be, majd ezt követően Sirigu. A 43.percben Immobile lőtt centikkel a kapu mellé. A hosszabbítás 1 perc melyben helyzet már nem alakult ki.

A második félidőt az ír válogatott kezdte. Az 53.percben Zaza lőtt kapásból 8 méterről a kapu fölé. A 60.percben Darmian állt be Bernardeschi helyére. A 65.percben Duffy lőtt csúnyán a kapu mellé. A 70.percben Murphy helyére McGeady érkezett. A 73.percben Ward sárgult be. A 74.percben Insigne érkezett Immobile helyére. A 77.percben McCarthy érkezett Hoolahan helyére, ezt követően Insigne lövése ment el a kapu fölött. A 78.percben Barzagli sárgult be. A 81.percben De Sciglio helyére El Shaarawy érkezett. A 84.percben Hoolanhan lőtt kapura de Sirigu hárítani tudott. A 85.perben Hoolahan tette középre a labdát melyet Brady lőtt a hálóba 0:1! A 87.percben Zaza sárgult be. A 90.percben Long helyére Quinn állt be. A hosszabbítás 3 perc, a 91.percben Insigne sárgult be. Több esemény már nem történt így véget is ért az összecsapás.

Az első játékrészben mindkét együttes visszafogottan játszott, talán az ír válogatotton lehetett érezni,hogy gólra törőbben játszanak de ez nem vezetett eredményre. A második játékrészben még kevesebb helyzet alakult ki mint az elsőben ám az Írek így is ki tudták harcolni a győztes találatot mellyel egyben tovább is jutottak csoport harmadikként.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.