OLYMPIQUE DE LYON – BAYERN MÜNCHEN

A Bajnokok Ligája a végéhez közeledik. Mindössze 2 mérkőzés maradt az idei évadból. A BL második elődöntőjét a Bayern München és a Lyon játssza. A két együttes kissé ellentétes utat járt be eddig. A Bayern München a Chelsea és a Barcelona kiütésével egészen magasra tette a lécet. A Lyon mint esélytelennek tartott együttes előbb nagy csatában a Juventus együttesét búcsúztatta majd még nagyobb meglepetésre a Manchester City-t verte meg két góllal. A mai meccs egyértelmű esélyese a bajor együttes ám idén a Lyon-t semmiképpen sem szabad leírni. Kitűnő mérkőzés előtt állunk.


Bayern München: Neuer;Kimmich;Boateng;Alaba;Davies;Goretzka;Thiago;Perisic;Müller;Gnabry;Lewandowski


Lyon: Lopes;Marcal;Marcelo;Denayer;Cornet;Aouar;Bruno;Caqueret;Dudois;Depay;Ekambi


A mérkőzést a Bayern München kezdte. 4.perc: Depay lőtt kevéssel a kapu jobb oldala mellé. 6.perc: bajor szöglet helyzet nélkül. 9.perc: Lyon szöglet helyzet nélkül. 11.perc: Kimmich szögletéből helyzet nem alakult ki. 17.perc: Ekambi lőtt a jobb kapufára majd a kontratámadás végén Gnabry lőtt szép gólt 0:1! 30.perc: bajor szöglet helyzet nélkül. 33.perc: Lewandowski próbálkozását Lopes védte ám Gnabry lövését már nem tudta 0:2! 35.perc: Marclo sárgult be. 42.perc: Marcal is besárgult. 43.perc: Bayern szöglet helyzet nélkül.


A második félidőt a Lyon kezdte. A félidőben Boateng helyére Süle állt be illetve Bruno helyére Mendes. 51.perc: Perisic lövését Lopes védte bravúrral.  55.perc: lyoni szöglet . 58.perc: Dembele állt be Depay helyére. 59.perc: Ekambi hibázott nagy helyzetben. 63.perc: Perisic helyére Coman érkezett illetve Ekambi helyére Adelaide majd Dudois helyére Tete állt be. 67.perc: bajor szöglet helyzet nélkül. 73.perc: Marcal helyére Cherki állt be majd Gnabry helyére Coutinho állt be. 79.perc: Bayern szöglet melyet követően Coutinho lőtt a hálóba lesről. 82.perc: Pavard állt be Goretzka helyére majd Tolisso  Thiago helyére. 86.perc: Mendes sárgult be. 88.perc: Kimmich jobb oldali beadását Lewandowski fejelte be a hálóba 0:3! Ezzel ért véget a mérkőzés.


Az első játékrészben a Lyon kezdett veszélyesen ám két nagy helyzet után a Bayern München szerezte meg a vezetést. A Lyon ugyan becsülettel próbálkozott ám úgy fest a német együttes túl nagy falat lehet a francia együttes számára. A második félidőben a bajor együttes tartotta az eredményt. A Lyon nagy helyzetekig nem jutott sőt a bajorok a végén még gólt is tudtak lőni. Összességében a jobb együttes jutott a fináléba.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.