OROSZORSZÁG – PORTUGÁLIA

A Konföderációs Kupa 2. fordulójával folytatódik a FIFA kis világbajnoksága. Az első forduló hozott pár érdekes mérkőzést ám oly nagy meglepetés nem született egyik csoportban sem. Az A csoportban két győztes együttes találkozik egymással az az Oroszország és Portugália. Két európai együttes nem sűrűn találkozott ezen a tornán ám most erre is láthatunk példát. Az első mérkőzésén a házigazda orosz válogatott ha nehezen is de legyűrte Új-Zéland válogatottját, igaz teljesítményük nem volt lenyűgöző ám hazai környezetben bárkire nagy veszélyt jelenthet a szbornaja. A portugálok az első mérkőzésükön Mexikó ellen játszottak döntetlent ám rajtuk inkább a szezon utáni fáradtság érződött jó példa volt erre Ronaldo akinek a megmozdulásai nem feltétlenül jelezték zsenijét. Érdekes mérkőzés előtt állunk melynek esélyese a Portugál válogatott.

Oroszország: Akinfeev;Kudryashov;Vasin;Dzhikiya;Samedov;Shishkin;Glushakov;Kombraov;Zhirkov;Golovin;Smolov

Portugália: Patricio;Cedric;Pepe;Alves;Guerreiro;Gomes;Silva;Carvalho;Silva;Ronaldo;Silva

A mérkőzést Oroszország kezdte. 8.perc: Guerreiro bal oldali beadását követően Ronaldo mozgott el védőjétől majd fejelt 6 méterről a hálóba 0:1! 16.perc: hazai szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 24.perc: Kudryashov lőtt távolról kapura de lövését blokkolták. 25.perc: Ronaldo lőtt kapura de Akinfeev hárítani tudott. 26.perc: Glushakov sárgult be. 28.perc: Silva szögletéből helyzet nem alakult ki. 32.perc: Akinfeev védett egy újabb Ronaldo próbálkozást. 40.perc: portugál szöglet melyet követően az oroszok szerezték meg a labdát majd Golovin passzát követően Smolov lőtt a kapu jobb oldala mellé. Ezzel ért véget az első félidő.

A második félidőt Portugália kezdte. A félidőben Erokin érkezett Shishkin helyére a hazaiaknál. 55.perc: hazai szöglet következett helyzet nélkül. 57.perc: Pepe sárgult be. 65.perc: Guerreiro helyére Eliseu állt be majd 3 perccel később Kombarov helyére Poloz állt be. 71.perc: Silva sárgult be. 72.perc: Dzhikiya sárgult be. 76.perc: Samedov is besárgult. 78.perc: Silva helyére Martins állt be. 83.perc: Adrien Silva helyére Pereira állt be illetve kudryashov helyére Bukharov állt be. A hosszabbítás 4 perc, 92.perc: Dzhikiya érkezett jól az ötösön egy beadásra ám végül a labda a kapu fölé szállt. Ezzel ért véget a mérkőzés.

Az első játékrészben a portugálok rögtön az elején jelezték,hogy nem veszik fél vállról a meccset s meg is szerezték a vezetést. A hazaiaknak ugyan akadt egy-egy veszélyes helyzete ám a mérkőzést egyértelműen a vendégek uralták. A második félidőben a foci háttérbe szorult s helyette s sok sárga lappal torolt szabálytalanság volt a főszereplő. Talán az eddigi legunalmasabb mérkőzést láthattuk a tornán. Portugália győzelméhez kétség nem férhetett megérdemelt volt.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.