RB LEIPZIG – TOTTENHAM HOTSPUR

A Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza folytatódik. A keddi játéknapon a Lipcse otthon fogadja a Tottenham együttesét. Az első összecsapást hatalmas meglepetésre a Lipcse nyerte meg idegenben. Mourinho gárdája nincs túl jó formában, kissé kezdenek leszakadni  a Premier League-ben a top 4 együttestől s ráadásul a BL-ben sem áll jól a szénájuk. Son illetve Kane sérülése sem könnyíti az együttes dolgát. A Lipcse jól tartja magát a Német bajnokságban, így szinte bizonyos, hogy jövőre is a Bajnokok Ligájában fognak tudni indulni. A mai mérkőzésnek nincs esélyese. A vendégek jobb játékos állománnyal rendelkeznek míg a hazaiak mint csapat tűnnek nagyon erősnek. Kitűnő összecsapás előtt állunk.


Leipzig: Gulácsi;Halstenberg;Upamecano;Klostermann;Mukiele;Laminer;Sabitzer;Angelino;Werner;Schick;Nkunku


Tottenham Hotspur: Lloris;Aurier;Alderweireld;Tanganga;Sessegnon;Winks;Dier;Lo Celso;Alli;Lamela;Lucas


A mérkőzést a Tottenham kezdte. 2.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 10.perc: Werner passzolt Sabitzer elé aki a kapuba lőtt 1:0! 18.perc: vendég szöglet melyet követőe hazai kontra következett s Werner a kapuba talált igaz les címén a találatot érvénytelnítették. 21.perc: Angelino tálalt sabitzer elé aki ismét ahálóba lőtt 2:0! Ezzel a továbjutás minden bizonnyal eldőlt. 26.perc. két hazai szöglet melyből helyzet nemalakult ki. 29.perc: Werner remek lövését Lloris védte. 34.perc: Sessegnin sárgult be. 36.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 42.perc: Lo Celso szólója végén lőtt kevéssel a kapu mellé. 45.perc: Gulácsi húzta le Lo Celso szögletét. 46.perc: Schick lövését Lloris védte bravúrral. 47.perc: Winks sárgult be. Ezzel ért véget a játékrész.


A második félidőt a Lipcse kezdte. 50.perc: Lamier sárgult be. 55.perc: Mukiele helyére Adams lépett a pályára. 59.perc: Nkunku helyére Haidara állt be. 60.perc: Werner lőtt éles szögből a kapu mellé. 64.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 68.perc: Tanganga sárgult be illetve Alli és Sabitzer is. 75.perc: Alli próbálkozását Gulácsi védte bravúrral. 76.perc: hazi szöglet helyzet nélkül. 80.perc: Lo Celso helyére Fernandes állt be. 82.perc: hazai szöglet melyet követően Upamecano lőtt kapura de lövését bokkolták. 87.perc: Sabitzer helyére Forsberg érezett. 88.perc: Forsberg csapott le egy kipattanóra s lőtt a hálóba 3:0! A hosszabbítás 6 perc, 91.perc: aurier helyére Walcott érkezett. Ezzel érdemben be is fejeződött a mérkőzés.


Az első játékrészben a ahazaik gyakorlatilag lefocizták ellenfelüket s kiharcolták a továbbjutást. A második félidőben a vendégek néhány helyzetet kialakítottak majd a hazaiak a végén még egy találatot szereztek. Tükörsima párosítás lett a két csapat párharcából igaz nagy meglepetéssel a továbbjutó csapatot illetően. 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.