SAN MARINO – MAGYARORSZÁG

A világbajnoki selejtezők folytatódnak. Ezúttal a magyar válogatott idegenben szerepel San Marinoban. A hazai együttes számára e csoportban a pontszerzés is a bravúr kategóriához sorolható lenne. A törpeállam számára reális cél a lehető legtöbb gól szerzése. A magyar válogatott számára kötelező lenne a 3 pont megszerzése, amennyiben komolyan gondolják Rossi fiai ha komolyan gondolják a VB fő táblára jutást a mai napon góllal kellene nyerni.

San Marino: Benedettini;Palazzi;Rossi;Brolli;Fabbri;Battistini;Lunadei;Golinucci;Mularoni;Nanni;Berardi

Magyarország: Dibusz;Nego;Orban;Szalai;Sigér;Varga;Cseri;Gazdag;Botka;Salai;Szalai

A mérkőzést San Marino kezdte. Hazánk fiai erősen kezdtek, sok passzai gyorsan igyekeztek előre törni. A 12.percben szabálytalanság a 16-oson belül így magyar büntető következett melyet Szalai lőtt a hálóba 0:1! A válogatott folytatta a nyomás gyakorlást, a 19.percben egy szabadrúgást követően kezezést jelzett a bíró így ismét magyar büntető következett ám Sallai ezt kihagyta. 25.perc: két magyar szöglet helyzet nélkül. 29.perc: Cseri besárgult. 31.perc: Sallai lőtt a kapu fölé. 33.perc: Szalai lőtt lesről a hálóba marad a 0:1! 34.perc: vendég szabadrúgás melyet követően Szalai Attila fejelt a háló mellé. 37.perc: Benedettini hárított. 44.perc: magyar szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 

A második félidőt a Magyar válogatott kezdte. A félidőben Cseri helyére Nikolics állt be illetve Nego helyére Kalmár. 50.perc: Szalai közeli lövését Benedettini hárított nagyot, az ezt követő szögletből Szalai fejelt a kapu mellé. 53.perc: Lunadei helyére Zonzini állt be. 57.perc: magyar szabadrúgás melyet követően helyzet nem alakult ki. 58.perc: Battistini sárgult be. 61.perc: Nikolics lőtt a kapu mellé. 65.perc: Kalmár passzolt Kleinheisler elé aki a kapu mellé lőtt. 67.perc: magyar szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 69.perc: Kalmár lövését Benedettini hárította, az ezt követő szögletből gólveszély nem alakult ki. 71.perc: Sallai egy kitűnő ívelést követően fejelt a hálóba 0:2! 72.perc: Varga Kevin helyére Varga Roland állt be. 77.perc: Kleinheisler lőtt kevéssel a kapu fölé. 78.perc: Botka sárgult be.  80.perc: Bernadri és Hirchs álltak be Nanni illetve Berardi helyére. 83.perc: Sallai és Kalmár lövéseinél mentett a hazai védelem Rossi révén  illetve Benedettini, az ezt követő szögletből Kalmár lőtt Benedettini kezébe. 84.perc: Szalai helyére Géresi állt be. 88.perc: újabb magyar büntető melyet Nikolics lőtt a hálóba 0:3! A hosszabbítás 3 perc, melynek végén két magyar szöglet következett helyzet nélkül Ezzel ért véget a találkozó.

Az első játékrészben a magyar válogatott irányította a játékot. Gyorsan megszerezték a mieink a vezetést sőt majdnem meg is duplázták ám Sallai büntetőt hibázott. A hazaiak nem tudtak helyzetig sem eljutni. A második félidőben további ét találatot jegyzett a magyar válogatott. Összességében megérdemelten nyertek hazánk fiai. 

Check Also

FTC – YOUNG BOYS

A Bajnokok Ligája utolsó selejtező körének utolsó mérkőzéseit rendezik meg a hét folyamán. Jó hír …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.