SPORTING LISZABON -REAL MADRID F.C.

A Bajnokok Ligája a válogatott szünetet követően visszatér a képernyőre. A keddi játéknapon az E;F;G és H csoportok mérkőzéseit játsszák le. Az F csoportban némi meglepetésre 4 kört követően a Dortmund áll az élen 10 ponttal s mögötte a Real Madrid 8 ponttal. A Sporting a 3. helyen áll 3 ponttal. A mai mérkőzéseken amennyiben a Madrid győz mindenképpen tovább jut s a Dortmund mellett már a legjobb 16 közt érezhetik magukat. A Sporting Real Madrid összecsapás az ősz korábbi szakaszában meglepetésre nagy küzdelmet hozott s egy utolsó perces góllal tudott a királyi gárda nyerni. A Real Madrid vezeti a Spanyol tabellát miután a hét végén meglepetésre simán idegenben 3:0-ra győzte le az Atletico együttesét.  A Sporting hazája bajnokságában 3. mindössze 5 pontra lemaradva a listavezető Benfica  együttesétől. A mai mérkőzés esélyese a vendég gárda amely tényleg remek formában örvend.

Sporting: Paticio;Zeegelaar;Semedo;Coates;Pereira;Martins;Carvalho;Silva;Ruiz;Dost;Cesar

Real Madrid: Navas;Carvajal;Varane;Ramos;Marcelo;Bale;Kovacic;Modric;Lucas,Isco;Ronaldo

A mérkőzést a Real Madrid kezdte. 4.perc: Ronaldo harmat gyenge lövését Patricio fogta. 5.perc: hazai szabadrúgás melyet követően  helyzet nem alakult ki. 12.perc: Marcelo beadását Ronaldo fejelte a kapu mellé lesről. 14.perc: vendég szöglet következett melyet követően helyzet nem alakult ki. 16.perc: Bale jobbról középre adott labdáját a védelem szögletre tisztázta, a sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. 18.perc: Dost lába előtt húzott el a játékszer az 5-ös vonalánál. 19.perc: vendég szabadrúgás melyet követően helyzet nem alakult ki. 29.perc: vendég szabadrúgás melyet követően  Varane elé keveredett a labda s 4 méterről a hálóban lőtte azt. 32.perc: egy hazai támadás végén Cesar fejesét Ramos mentette szögletre, a sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. 37.perc: vendég szöglet következett melyet követően helyzet nem alakult ki. 38.prc: újabb vendég szöglet alakult ki melyet követően Marcelo lőtt gyengén a kapu mellé távolról. 40.perc: Marcelo sárgult be egy szabálytalanságot követően, a szabadrúgást kitűnő szögből Cesar lőtte centikkel a kapu mellé. 42.perc: Coates szabálytalankodott melyet követően Ronaldo szabadrúgásból lőtt a kapu fölé. 43.perc: ismét vendég szöglet melyet követően Ramos fejelt a kapu mellé. 44.perc. Silva került Ramos révén helyzetbe ám Navas hárítani tudott. Ezzel ért véget a félidő.

A második félidőt a Sporting Kezdte. 46.perc: Marcelo sántult le, az esetet hazai találat sőt helyzet sem  követte. 51.perc. a Sporting újabb helyzetet puskázott el a  bizonytalankodó Real védőktől nem zavartatva. 53.perc: Ruiz ollózását ítélték veszélyesnek így kifelé ítélt szabadrúgást a bíró. A Sporting ismét meg tudta bontani a vendég védelmet s egymás után két kisebb helyzetet is eredményezett. 58.perc: Ruiz sárgult be, ezt követően Bale sérült le helyére Asensio állt be. 59.perc: veszélyes vendég akció melyet végül találat nem zárt. 60.perc: vendég szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 62. perc: Cesar helyére Campbell érkezett a pályára. 64.perc: hazai szabadrúgás következett ám Pereirát a bíró kiállította lökésért. A szabadrúgásból helyzet nem alakult ki. 67.perc: Isco helyére Benzema állt be a vendég  oldalon. 71.perc: Patricio mentett Ronaldo elől egy jobb oldali beadást követően. 72.perc: Marcelo helyére Coentrao állt be. 73.perc. Carvalho lőtt távolról a kapu fölé. 75.perc: hazai szöglet következett melyet követően helyzet nem alakult ki. 76.perc: Dost helyére Andre állt be. 79.perc: Coentrao keze ért a labdához a 16-oson belül így hazai büntető következett melyet Silva lőtte a hálóba 1:1! 83.perc: Carvalho lövését Patricio védte. 85.perc: vendég szöglet melyet követően Vazquez lőtt 5 méterről a kapu mellé. 86.perc. Campbell fejelt a kapu mellé egy jobb oldali beadást követően. 87.percamos passzát követően 1:2! 90.perc: Campbell sárgult be. A hosszabbítás 5 perc. 92.perc. Silva sárgult be reklamálásért. Ezzel ért véget a találkozó.

Az első játékrészben a hazaiak veszélyesen kezdtek majd a 15.perctől a Real Madrid kezdte diktálni a mérkőzés iramát. A vendégek vezető gólja nem váratott sokáig. Mindkét együttes folyamatosan igyekezett nyomás alá helyezni az ellenfél kapuját. A vendégek több veszélyes akciót is tudtak vezetni , a vendég védelem jóvoltából ugyanakkor a hazaiak is több találatot szerezhettek volna. A második félidőben a hazai együttes igyekezett nyomás alá helyezni a vendég gárdát  amely szemmel láthatóan jól sikerült számukra. A vendégek nem erőltették meg magukat s inkább kontrák révén veszélyeztettek. Pereiera ostoba kiállítását követően a hazaiak nem adták fel a támadás lehetőségét s ennek köszönhetően igaz büntetőből de sikerült kiegyenlíteniük. A madridiak ezt követően megrázták magukat s kisvártatva a csereként beálló Bnezema révén ki is egyenlítettek. Összességében jó mérkőzést láthattunk ahol a rutinosabb együttes győzött.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.