Portugal and Turkey flags with scar concept. Waving flag,3D rendering. Portugal and Turkey conflict concept. Portugal Turkey relations concept. flag of Portugal and Turkey crisis,war, attack concept

TÖRÖKORSZÁG – PORTUGÁLIA

A Világbajnokság idén Decemberben lesz Katarban. Az európai együttesek közül a VB pótselejtezőn vívhatja ki még 12 együttes a főtáblán való részvételt a VB-n. A keleten dúló harcok okán Lengyelország továbbjutott Oroszországgal szemben míg Ukrajna mérkőzése halasztásra került Skóciával szemben. A ma esti összecsapáson Törökország hazai pályán fogadja Portugália együttesét. Pikáns párharcnak ígérkezik mindkét mérkőzés ahol nehéz megjósolni ki is juthat tovább. Érdekes összecsapás előtt állunk.

Portugália : Costa;Guerreiro;Fonte;Danilo;Dalot;Silva;Moutinho;Fernandes;Ronaldo;Jota;Otavio

Törökország : Cakir;Kablak;Demiral;Soyuncu;Kutlu;Aktorkoglu;Calhanoglu;Kokcu;Celik;Ünder;Ylmaz

A mérkőzést Törökország kezdte. 11.perc: Jota lőtt kevéssel a kapu mellé. 15.perc: Otavio lőtt okosan a hálóba 1:0! 21.perc: Ünder gyönyörű lövését Patricio hárított bravúrral. 27.perc: Kokcu lövését fogta magabiztosan Costa. 28.perc: vendég szöglet helyzet nélkül. 33.perc: hazai szöglet helyzet nélkül. 35.perc: Jota és Celik sárgultak be. 42.perc: Jota szerezte meg a hazaiak második gólját a hazaiaknak 2:0! 44.perc: Costa kapus védett nagy bravúrral. 

A második játékrészt Portugália kezdte. 65.perc: Ünder passzolt Ylmaz elé aki  a kapuba lőtt. 66.perc: Kttorkoglu helyére Unal állt be. 69.perc: Calhanoglu sárgult be. 71.perc: Jota helyére Felix állt be. 75.perc: Otavio lőtt kevéssel a kapu mellé. 76.perc: Demiral sárgult be. 77.perc: hazai szöglet melyet követően helyzet nem alakult ki. 80.perc: Celik helyére Yazici állt be. 81.perc: Kokcu helyére Toköz állt be majd Fernandes helyére Carvalho állt be. 83.perc: vendég büntető melyet követően az állás nem változott Yilmaz hibázott. 86.perc: Moutinho sárgult be. 88.perc: Nunes állt be Moutinho helyére majd Guerreiro helyére Mremdes állt be majd Otavio helyére Leao állt be és Kutlu helyére Dursun állt be. 91.perc: Felix lövése kerülte el a kaput. 94.perc: Nunes labdáját Leao lőtte a hálóba 3:1!  Amérkőzés eldőlt. 96.perc: Toköz sárgult be. 

Az első félidőben jól kezdtek a hazaiak. Gyorsan megszerezték a vezetést sőt növelni is tudták előnyüket. A vendégek mindent megtettek az egyenlítésért ám nem jutottak közel a kapuig. A második játékrészben a vendégek mindent megtettek az egyenlítésért ám Yilmaz nem tudott élni a büntető adta lehetőséggel. A mérkőzés végén a hazaiak újabb gólt szereztek mellyel eldőlt, hogy Észak- Macedónia válogatottjával vívnak meg a VB főtábláért. 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.