USA – NÉMETORSZÁG

A Vb 15. napján 18.00-ás kezdéssel kerül sor az  Usa Németország mérkőzésre. Usa az első fordulóban Ghana együttesét győzte le 2:1-re míg a második fordulóban Portugáliával játszott 1:1-es döntetlent egy utolsó percben kapott góllal. németország az első csoportkörben átrobogott Portugáliám és 4:0-ra verte meg őket majd némi meglepetésre a második csoportkörben Ghana együttesével játszott 2:2-es döntetlent. Így mindkét válogatottnak 4 pontja van,ezért egy döntetlennel ezen két ország jutna tovább a 16 közé. Érdekes mérkőzésre van kilátás.

Usa: Howard;Jhonson;Beasley,Besler,Gonzalez;Beckerman;Jones;Davis;Zusi;Bradley;Dempsey;

Németország: Neuer;Hummels;Höwedes;Boateng,Mertesacker;Lahm,Özil;Podolski;Kroos;Schweinsteiger;Müller

A mérkőzést USA kezdte. A 2. percben BOateng adott középre, ahonnan Müller rúgott kapura, de Howard védett, majd a lepattanót, Podolski lőtte magasan a kapu fölé. Az 5. percben Boateng lőtt a 16-os jobb oldaláról Howard kezébe. A 8. percben Podolski rúgott kapura a 16-os bal oldaláról, de Howard fogta a labdát. A 9. percben Boateng ívelt a kapu elé, ahol a védők tisztáztak. A 10. percben Boateng lőtt középre, ahonnan Höwedws rúgott kapura, de a védők blokkolták. A 12. percben Höwedes sárgult be. A 14. percben Lahm passzolt Boatengnek a 16-os jobb oldalánál, de Boateng centerezett labdája elakadt a védőkben. A 18. percben Kroos adott középre, ahol Müller várta a labdát, de lesen, így USA jöhetett szabadrúgással. A 19. percben Beasley rúgott a 16-osról a kapu mellé. A 23. percben Zusi lőtt a 16-os jobb sarkából a keresztléc fölé. A 28. percben Jhonson adott az alapvonalról középre, de a Németek tisztázni tudtak. A 31. percben Kroos lőtt a 16-osról kapura, de Howard fogta a labdát. A 35. percben Özil lőtt a 16-oson belülről kapura, de Howard ismét védeni tudott. A 38. percben Gonzalez sárgult be. A 39. percben Podolski lőtt a 16-os bal vonaláról kapura, de Howard védte azt. A 40. percben német szöglet, melyből helyzet nem alakult ki. 1 perc a hosszabbítás az első félidőben, melyben helyzet nem alakult már ki, a félidei állás 0:0!

A második félidőt Németország kezdte. A félidőben Podolski helyére Klose érkezett. A 47. percben Boateng adott keresztbe a kapu előtt, ahol egy védő mentett. Az 51. percben Müller lőtt a kapu elé, ahol Klose fejelt a labdába, de az kiment a kapu mellett. Az 53. percben német szabadrúgás 33. méterről, melyet Kroos adott középre, de a védők tisztázni tudtak. Az 55. percben Müller lőtt egy védőkről kipattanó labdát egyenesen a kapu jobb alsó sarkába, ezzel 0:1! Az 59. percben Davis helyére Bedoya érkezett. A 63. percben Beckermann sárgult be. A 69. percben Amerikai szabadrúgás, melyet követően a védők szögletre mentettek, a sarokrúgásból helyzet nem alakult ki. A 76. percben Götze érkezett Schweinsteiger helyére. A 79. percben Götze húzódott fel a jobb szélen, de egy védő blokkolta. A 80. percbe Howedws lőtt 18 méterről kapura, de Howard fogta a labdát, még ebben a percben német szöglet, melyből helyzet nem alakult ki. A 83. percben Özil passzölt Götzének a 16-oson belül, de az átívelés nem volt jó, így elvesztették a labdát. A 84. percben Yedlin jött be Zusi helyére. A 85. percben Dempsey adott középre a 16-os vonalára, de a labda a társa mögött ment el. A 86. percben Götze adott középre, ahol azonban Klose lesen helyezkedett. A 88. percben Lahm adott középre a 16-os jobb oldaláról, de a labda nem talált társat. A 89. percben Özil helyére Schürrle érkezett. A második félidő végén a hosszabbítás 4 perc. A 92. percben Scürrle cselezte be magát a 16-oson belülre, de ott a védők blokkolták. A 93. percben Bedoya szerzett labdát a 16-oson belül, de lövését Neuer fogta magabiztosan. A 94. percben egy jobb oldalról beérkező labdát fejelt Dempsey kapura, de Neuer védte azt. Ezzel véget ért a mérkőzés, melynek végeredménye 0:1 lett a Németek javára.

Egy igen unalmas mérkőzést láthattunk a délután folyamán, melyet Németország 1:0-ra megnyert és ezzel biztosították csoportbeli első helyüket. Az amerikai válogatott most kikapott, de a csoport másik mérkőzésének köszönhetően mégis tovább tudott jutni, méghozzá Németország mögött.

Check Also

LIVERPOOL F.C. – BOURNEMOUTH

A Premier League 4. fordulóját rendezik meg a hétvégén. A Liverpool ezúttal hazai pályán lép …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.