VALENCIA C.F.-VILLAREAL F.C.

A Spanyol bajnokság 29. Fordulójának rangadójára a Mestalla Stadionban kerül sor. A hazai együttes a Valencia az előkelő 4. helyet foglalja el a tabellán. Az elmúlt 6 mérkőzésükből  5 győzelmet értek el 1 döntetlen mellett így kijelenthetjük,hogy csúcsformának örvend Nuno Santo csapata. A vendég Villareal csapata a 6. helyet foglalja el. Az elmúlt mérkőzéseikből  egyöntetűen  2 győzelmet döntetlent és vereséget  értek el. A két együttes őszi mérkőzését a  Valencia nyert simán 3:1-re. Az utóbbi évek összecsapásaira visszatekintve már nem ennyire egyértelműen billen a mérleg nyelve a Valencia felé, 2007 óta mindkét együttes 5-5 győzelmet könyvelhet el és 3 döntetlen is született. A hazaiaknál egyedül Perez neve szerepel a sérültek listáján míg a vendégeknél  Bruno;Marin;Cheryshev és Ruiz neve sorolható fel. Gomez piros lap miatt kénytelen kihagyni a találkozót. A számok alapján a meccs esélyese a Valencia azonban nem szabad leírni a Villarealt.

Valencia: Alves; Gaya; Otamendi; Mustafi; Barragan; Parejo; Fuego; Gomes; Piatti; Paco; Feghouli

Villareal: Asenjo; Gaspar; Musacchio; Bailly; Costa; Campbell; Trigueros; Pina; dos Santos; Moreno; Vietto

A mérkőzést a vendégek kezdték. A 4. percben egy kipattanó labdát Barragan lőtte a kapu elé, de a védők tisztázni tudtak. Az 5. percbn Gomes lőtt a 16-oson belülről, d a labda a kapu bal oldala mellé ment. A 6. percben Trigueros lőtte keresztbe a labdát a kapu előtt, de a védők kivágták a labdát a mezőnybe. A 7. percben vendég szöglet következett, melyet egy újabb követett, de helyzet egyikből sem alakult ki. A 11. percben vendég szabadrúgás következett, dos Santos lövése azonban Alves kezében landolt. A 13. percben Moreno lőtt a kapu elé, társának, de a védők kivágták a labdát a mezőnybe. A 17. percben dos Santos lőtt kapura, de a labda magasan a kapu fölé megy. A 19. percben Campbell lőtt a bal szélről középre, de a védők tisztázni tudtak. Még ebben a percben vendég szabadrúgás következett a jobb oldalról, a lövést könnyűszerrel védte Alves kapus. A 21. percben Mario sárgult be egy durva belépőt követően. A 22. percben hazai zabadrúgás következett, Piatti távoli lövését követően a védők kirúgták a labdát a mezőnybe. A 23. percben Feghouli szerzett labdát a büntető területen belül és adta át Gomesnek azt, aki a kapu jobb oldala mellett lőtte el a labdát. Még ebben a percben Gaya lőtt a 16-os vonaláról, de a labda a jobb kapufa mellett ment ki. A 26. percben Alvesnek kellett Gerard lövését védenie, aki a védők között küldte a játékszert kapura. A 27. percben hazai szabadrúgás következett, a lövést követően Mustafi fejelte a labdát az alapvonalon kívülre. A 31. percben Bailly jutott a 16-oson belülre, ahol azonban Parejo blokkolta egy becsúszással. A 31. percben Vietto sárgult be reklamálásért. A 38. percben Parejo sárgult be. A 39. percben vendég szabadrúgás következett, melyből helyzet nem alakult ki. A 41. percben vendég szöglet következett, melyet követően gólveszély nem alakult ki. Ezzel véget ért az első félidő, melynek állása 0:0!

A második félidőt a hazaiak kezdték. A 48. percben vendég szabadrúgás következett, melyből azonban helyzet nem alakult ki. Az 51. percben Fuego lőtte a labdát távolról a kapu elé, ahol Asenjo fogta könnyű szerrel azt. Az 53. percben Alcaser Paco lőtt a 16-os vonaláról magasan a kapu fölé. Az 56. percben hazai szöglet következett, a beívelést követően a védők fejelték a labdát a mezőnybe. Az 59. percben Piatti lőtte előre a labdát, ami egy védőről lepattanva Asenjo kezében kötött ki. A 60. percben vendég szöglet következett, melyet követően gólveszély nem alakult ki. A 61. percben dos Santos helyére Moreno érkezett. Még ebben a percben vendég szöglet következett, melyet követően Pina érkezett a labdára, és fejelte azt kapura, de Alves nagyot védett. A 64. percben Campbell helyére Rukavina érkezett. A 65. percben Feghouli helyére Rodrigo jött pályára. A 67. percben Giovani kézzel vitte tovább a labdát, így sárga lapot kapott. Még ebben a percben Gaya helyére Orban érkezett. A 70. percben Parejo lőtt laposan kapura a 16-oson belülről, de Asenjo védeni tudott. Még ebben a percben dos Santos sárgult be. A 73. percben dos Santos helyére Felipe érkezett. A 75. percben Rukavina húzódott fel a jobb szélen majd adta középre a labdát, de a védők tisztázni tudtak. A 76. percben hazai szabadrúgás, Piatti lövése éppen hogy eljut a 16-osig, így gól nem született. A 77. percben Alcaser Paco helyére Negredo érkezett. A 81. percben Giovani adta be a labdát jobbról, de egy védő kifejelte azt a mezőnybe. A 83. percben Negredo érkezett jól a 16-oson belülre érkező labdára de egy védő blokkolta. A 87. percben Bailly sárgult be egy könyökölés következtében, hazai szabadrúgás következett, melyet Parejo lőtt a jobb kapufa mellé. A 89. percben Otamendi sárgult be. A 90. percben vndég szabadrúgás következett, melyet követően helyzet nem alakult ki. A hosszabbítás 5 perc a második félidőben. A 92. percben Felipe sárgult be. A 93. percben hazai szöglet következett, a beívelést követően a védők kivágták a labdát a mezőnybe. A 94. percben Otamendi lőtte a labdát a kapu elé, ahol Rodrigo fejelt kapura, de a labda a kapu fölött ment ki. Ezzel véget ért a mérkőzés, melynek végeredménye 0:0!

Az mérkőzés első félidejében egy kiegyensúlyozott játékot láthattunk. A hazai csapat igyekezett helyzeteket kialakítani az ellenfél kapuja előtt, a vendégek pedig gyors kontrákkal próbáltak előnyhöz jutni, azonban említésre méltó esemény nem történt.  A második játékrész első negyed órájában a csapatok behúzták a kéziféket és csak a labdát járatták, ezt követően előbb a hazaiak, majd a vendégek is emeltel játéktempójukon. A Valencia sokkal többet tett a vezetés megszerzéséért, ám a szerencse elkerülte őket, valamint Asenjo is kifogott rajtuk. Összességében egy közepes színvonalú mérkőzést láthattunk, ahol a döntetlen a játék képe alapján teljesen reálisnak mondható.

Check Also

PSG – JUVENTUS F.C.

A 2022-0223-as Bajnokok Ligája idény a mai estén kezdetét veszi. Az este egyik csúcs rangadójára …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.