VB 2022. 2. NAP

A Vb második napján megkezdődik a meccsdömping. Előbb Anglia csap össze Irán válogatottjával a B csoportból majd e csoportból láthatjuk még az Egyesült Államok és Wales összecsapását. Az A csoportban pedig Szenegál és Hollandia is bemutatkozik. Érdekes mérkőzések előtt állunk.

Anglia – Irán

Anglia: Pickford;Shaw;Maguire;Stones;Trippier;Bellingham;Rice;Sterling;Mount;Saka;Kane

Irán: Beiranvand;Moharrami;Cheshni;Hosseini;Mohammadi;Karimi;Hajsafi;Noorollahi;Pouraliganji;Taremi;Jahanbakhsh

Az első félidőben Anglia remekül kezdett. Maguire révén a vezetést már korán megszerezhették volna. Bellingham majd Saka és a hosszabbításban Sterling révén gyakorlatilag el is döntötték a britek a mérkőzést. 

A második játékrészben az angolok Saka révén ismét betaláltak igaz érkezett is válasz Taremi által. Rashford beállásával változott a játék képe s Anglia Rashford és Grealish révén újabb találatokig jutott. A hosszabbítás hosszabbításában még egy véleményes 11-es gólt láthattunk Taremi kivitelezésével. A végeredmény 6:2 mely lehet a Vb leggólgazdagabb eredményét hozta.

Szenegál – Hollandia

Szenegál: Mendy;Diallo;Ciesse;Koulibaly;Sabaly;Mendy;Gueye;Kaouyate;Sarr;Dia;Diatta

Hollandia: Noppert;Dumfires;Ligt;Dijk;Ake;Blind;Gakpo;Jong;Berghuis;Janssen;Bergwijn

Az első játékrészben Szenegál volt aktívabb, több helyzetet alakítottak ki míg a holland válogatott a félidő végére tért magához. 

A második játékrészben a nagyobb játéktudás végül eldöntötte a találkozó sorsát s két későn esett találattal Gakpo illetve Klaassen révén  Hollnadia behúzta a 3 pontot, nagy lépést tettek a továbbjutás irányába. 

USA – Wales

USA: Turner;Robinson;Ream;Zimmerman;Dest;Adams;Musah;McKennie;Pulisic;Sargent;Weah

Wales: Hennessey;Mepham;Rodon;Davies;Williams;Ramsey;Ampadu;Roberts;Wilson;Bale;James

Az első játékrészben USA nagyon erőteljes játékot tett a pályára. Fizikálisan erős játékosaik révén meg is tudták szerezni a vezetést. Wales ekkor ébredt. A második játékrészben  áttevődött a hangsúly USA kapuja elé. Bale révén Wales ki is egyenlített. Összességében jó iramú találkozót láthattunk.

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.