WERDER BREMEN – F.C. BAYERN MÜNCHEN

A Bundesliga 18. fordulóját rendezik a hétvégén. A szombati játéknap egyik legérdekesebb mérkőzését Brémában játsszák ahol a Bayern München vendégszerepel. A hazaiak eddigi szereplése nem túl fényes, jelenleg a 15 helyen állnak, eddigi 17 mérkőzésükből 4-st nyertek meg 4 döntetlen és 9 vereség mellett. Legutolsó 5 bajnokijukon 2 győzelem mellett 2 döntetlen és 1 vereség szerepel. Hazai környezetben eddig 9 mérkőzést játszottak melyből 3-at nyertek meg 1 döntetlen és 5 vereség mellett, legutóbbi 5 hazai bajnokijukon 1 győzelem mellett 1 döntetlen és 3 vereség szerepel. A vendég Bayern München a tabellát vezeti. Eddigi 17 mérkőzésükből 13-at nyertek meg 3 döntetlen és mindössze 1 vereség mellett. Legutóbbi 5 mérkőzésüket megnyerték. Idegenben 8 mérkőzésből 6-ot nyertek meg, legutóbbi 5 idegenbeli mérkőzésükből 4-et nyertek meg 1 vereség mellett. A mérkőzés esélyese a bajor együttes ám Brémában mindig nehéz nyerni.

Werder Bremen: Wiedwald;Garcia;Moisander;Sane;Veljkovic;Bauer;Kruse;Junuzovic;Delaeny;Gnabry;Pizzaro

Bayern München: Neuer;Alaba;Martinez;Hummels;Lahm;Kimmich;Alonso;Ribery;Müller;Robben;Lewandowski

A mérkőzést a Bayern München kezdte. 4.perc: Januzovic-ot szerelték a 16-oson belül, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 5.perc. Ribery cselezett majd lőtt kapura de Wiedwald hatalmasat hárított. 7.perc: vendég szabadrúgás következett melyből helyzet nem alakult ki. 8.perc: Alaba gyűjtött be egy kipattanót majd lőtt centikkel a kapu mellé. 14.perc: vendég szabadrúgás melyet követően helyzet nem alakult ki. 16.perc: Robben cselezte be magát a 16-oson belülre ám lövése nem ért gólt, az ezt követő szögletből helyzet nem alakult ki. 19.perc: Pizzaro megsérült helyére Eggestein állt be a hazaiaknál. 24.perc. a hazai védelem Alaba lövését blokkolta. 27.perc. vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 28.perc: Gnabry lövését Neuer védte magabiztosan. 29.perc. vendég szöglet következett melyet követően Robben elé került a labda aki nagyszerű lövéssel lőtte ki a jobb felső sarkot 0:1! 32.perc: Müller lövését blokkolta  a hazai védelem. 37.perc: Lewandowski fejelt 11 méterről centikkel a keresztléc fölé. 42.perc: Bauer sárgult be. A hosszabbítás 2 perc, 46.perc: Alaba lőtt egy szabadrúgást a kapu jobb felső sarkába 0:2! Úgy fest a mérkőzés ezzel el is dőlt.

A második félidőt a Werder Bremen kezdte. 46.perc: Robben lövését blokkolta a hazai védelem s így vendég szöglet következett, a sarokrúgást követően helyzet nem alakult ki. 49.perc: Gnabry tört előre s lőtt laposan a kapura de Neuer bravúrral hárítani tudott. 49.perc: Ribery egy gyors vendég akicót követően lőtt a kapuba de mint kiderült lesről.52.perc: Gnabry került ismét helyzetbe ám ezúttal sem tudott a kapuba lőni. 53.perc: Kruse kapott pontos passzt melyet követően a léc alá lőtt 1:2! 54.perc: Robben lőtt távolról kapura de lövését végül blokkolták, az ezt követő szögletből már helyzet nem alakult ki. 58.perc. hazai szöglet következett de ezúttal sem alakult ki gólveszély. 62.perc: Sanches állt be Müller helyére a vendég oldalon. 64.perc: Robbent szerelte a hazai védelem. 65.perc: Gnabry hagyott ki nagy helyzetet. 66.perc: Robben helyére Coman állt be a vendégeknél. 69.perc: Kruse lőtt centikkel a kapu fölé 16 méterről. 71.perc: Bauer helyére Bartels állt be a hazaiaknál. 72.perc: vendég szöglet melyből helyzet nem alakult ki. 73.perc: Garcia sárgult be. 75.perc: Januzovic sárgult be. 79.perc: Ribery helyére Costa állt be. 81.perc: Gnabry lőtt a kapu mellé. 81.perc: Garcia helyére Kainz érkezett a hazaiaknál. 90.perc: Eggstein sárgult be. A hosszabbítás 3 perc, 91.perc: Wiedwald kapott tapsot miután Kimmich lövését védte bravúrral. 93.perc: Coman sárgult be. ezzel ért véget a találkozó.

Az első játékrészben mindkét együttes aktívan kezdett. A vendégek dolgozták ki a nagyobb helyzeteket ám a hazaiak is igyekeztek egy-egy átlövéssel veszélyeztetni Neuer kapuját. A félidő második felében a vendégek erőfölénye érvényesült s két találattal is terhelték a hazai kaput. A második játékrészben még az elsőnél is nagyobb volt az iram. A hazaiak gyorsan csökkentették hátrányukat míg a vendégek igyekeztek növelni góljaik számát. Szinte percenként alakultak ki helyzetek így igazi közönségszórakoztató mérkőzést láthattunk. A mérkőzést végül a nagyobb rutinnal rendelkező Müncn nyerte ám a hazaiak rászolgáltak volna 1 pontra.

 

Check Also

SEVILLA F.C. – A.S. ROMA

Az Idei Európa Liga döntőnek hazánk ad otthont. A Puskás Ferenc Stadionban magas színvonalú mérkőzés …

Szeretne Ön is értesülni tippjeinkről? Jelentkezzen!

Fogadjon úgy mint a profik!

Az ingyenes regisztrációhoz kérem adja meg a nevét
és e-mail címét, ahova küldhetjük a tippeket.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük.